Jornades per a pares i mares

Gran experiència amb Pep Marí

PepMarixerrada1

El passat divendres 12 de desembre gairebé una trentena de pares i mares de l’escola van estrenar les Jornades de Formació a la Biblioteca Esteve Paluzie. La sessió va anar a càrrec del psicòleg del CAR de Sant Cugat Pep Marí que ens va oferir la xerrada ‘Ser només pares’.
De manera molt entenedora, divertida i participativa Marí va dibuixar diversos tipus de pares (els desinteressats, els que fan d’entrenadors, els sobreprotectors i també els ben orientats psicològicament), en concret actituds i comportaments que es sobreposen en la majoria dels pares i mares de joves esportistes. Per a tots ells va recomanar una ‘medicina’ i el més important va destacar perquè algunes actituds poden ser perjudicials pels fills esportistes. Els pares i les mares han de sumar en el procés d’aprenentatge esportiu dels fills, família només hi ha una i no es pot canviar.
Els assistents s’ho van passar bé, es van divertir, van reconèixer a d’altres pares i mares i a ells mateixos aprenent així quines conductes cal evitar i com es pot actuar de manera positiva.

PepMarixerrada2

La intenció és organitzar una segona sessió a la primavera però la temàtica a tractar volem que sigui escollida pels pares i mares de l’escola. Així que ara és el moment que proposeu què us preocupa, de quin tema voleu saber més…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s